Adviseur waterbeheer (32-40 uur)

21 maart 2018   3m vacature

Adviseur waterbeheer (32-40 uur)

Heb jij een visie op het waterbeleid bij gemeenten en waterschappen? Wil jij ons helpen om de knelpunten en kansen bij onze opdrachtgevers in kaart te brengen? Vind je het leuk om te werken met geavanceerde modellen en informatiesystemen? En ben je al meerdere jaren actief in het waterbeheer en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door de groei van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een ervaren adviseur die de afdeling Stedelijk Waterbeheer van Nelen & Schuurmans komt versterken. Een ervaren adviseur voert in teamverband analyses uit en vertaalt deze in een concreet advies, veelal in de rol van projectleider. In deze analyses worden innovatieve IT-instrumenten gebruikt, zoals 3Di en Lizard.

Wij zijn specifiek op zoek naar een adviseur die een sterke externe focus heeft. Hij of zij is enthousiast over stedelijk waterbeheer en vindt het leuk om met bestaande en nieuwe klanten na te denken over de uitdagingen waar ze voor staan en de rol die onze advieslijnen en producten daar in kan spelen. Denk hierbij aan ondersteuning bij het opstellen van de klimaatadaptatiestrategie, de inzet van een klimaatatlas en/of het oplossen van complexe en integrale watervraagstukken met 3Di.

Wij zoeken een adviseur met de volgende kennis, vaardigheden en competenties: - WO diploma (academisch denkniveau) - Inhoudelijke kennis van hydrologie, stedelijk waterbeheer en klimaatadaptatie - Resultaatgerichte werkaanpak - Sterke advies– en communicatieve vaardigheden - Acquisitievaardigheden - Sterk in onderhouden van klantrelaties - Projectleiderschapsvaardigheden - Ervaring met het schrijven van offertes - Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functie

Wij bieden je een uitdagende en dynamische werkomgeving tussen hoogopgeleide en gemotiveerde collega’s. Bij ons ben je verzekerd van uitdagend werk waarin je alle ruimte krijgt je eigen ideeën en creativiteit te ontplooien. Je wordt deel van een hecht team. Sociaal contact is belangrijk binnen de cultuur van onze organisatie. Wij bieden veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing, bestaande uit coaching, het volgen van cursussen en het bezoeken van congressen. Wij zijn gevestigd in het historische centrum van Utrecht.

Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er onder andere een goede pensioenregeling, winstdeling, flexibele verlofregeling en bieden wij een gunstige reiskosten vergoeding. Dit alles om onze werknemers de rust en de vrijheid te bieden om maximaal te excelleren.

Nelen & Schuurmans is een innovatief adviesbureau op het gebied van water en IT. Wij geven advies binnen verschillende thema’s in het waterbeheer, zoals stedelijk en landelijk waterbeheer, operationeel waterbeheer, waterveiligheid en ecologie. Wij voeren opdrachten uit voor gemeentes, waterschappen, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en een groot aantal klanten in het buitenland. De basis voor onze werkzaamheden is onze missie om bij te dragen aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving, door het beschikbaar maken van de beste informatie over watersystemen. Deze missie verwezenlijken wij al een bijna 20 jaar door onze adviezen en door het ontwikkelen van state-of-the-art IT producten zoals 3Di en Lizard. Deze softwareontwikkelingen staan symbool voor het innovatieve, creatieve en open karakter van Nelen & Schuurmans.

Durf jij de sprong te wagen? Stuur dan een sollicitatiebrief met je CV naar vacature@nelen-schuurmans.nl.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Helga Spierenburg via +31 (0)30 2330200.

Deel dit artikel