Beursdeelname Water in de Openbare Ruimte

06 november 2017   2m persbericht

Nelen & Schuurmans neemt op donderdag 9 november deel aan de derde editie van Water in de Openbare Ruimte. Water in de openbare ruimte is de belangrijkste vakbeurs voor groene, waterbestendige en klimaatadaptieve openbare ruimte en vindt plaats in de Expo Houten.

Op stand 2074 van de beurvloer toont Nelen & Schuurmans u als bezoeker (watermanagement) oplossingen voor de klimaatbestendige stad. Wij zijn marktleider voor het uitvoeren van stresstesten voor gemeente en waterschappen. Onze klanten maken gebruik van slimme IT oplossingen, zoals de klimaatatlas, om informatie altijd en overal beschikbaar te maken voor alle betrokkenen. We modelleren met het snelle, gedetailleerde en visuele modelinstrument 3Di. Bedrijven en particulieren betrekken we bij klimaatadaptatie met het Waterlabel.

Naast onze innovatieve producten staan we bekend om degelijk advieswerk. Olga Pleumeekers (hoofd afdeling stedelijk waterbeheer) en Cees-Anton van den Dool (programmamanager klimaatadaptatie) gaan graag het gesprek met u aan over uw uitdagingen en onze visie op klimaatadaptatie.

U kunt zich hier gratis aanmelden voor de beurs Water in de Openbare Ruimte in de Expo Houten. Wij ontmoeten u graag bij stand 2074!

Uitnodiging Water in de Openbare Ruimte

Deel dit artikel