Uitdagende functie als software ontwikkelaar in hartje Utrecht!

16 juni 2017   3m vacature

Betere informatie leidt tot betere besluiten. Deze visie verwezenlijken wij al een aantal jaar door het ontwikkelen van state-of-the-art software zoals 3Di en Lizard. Hierdoor neemt het aantal gebruikers en de gevraagde ontwikkelingen snel toe. We willen daarom graag ons team van software ontwikkelaars uitbreiden met een:

- Software ontwikkelaar met affiniteit als DBA’er. Betreft een junior functie;

- Full-stack developer. Betreft een junior functie.

Wil jij uitdagend en innoverend werk combineren met een relaxte werkomgeving en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Bij ons ben je verzekerd van uitdagend werk waar voldoende ruimte is voor je eigen ideeën en creativiteit. Doordat wij een vrij platte en kleine organisatie zijn krijg je veel vrijheid en inspraak in de manier waarop onderstaande werkzaamheden worden ingevuld. - Actief bijdragen aan dagelijkse stand-up. - Actief bijdragen aan twee wekelijks sprint demo & retrospective. - Actief bijdragen aan de maandelijkse techtalk.

Lizard & 3Di

Lizard en 3Di zijn de stokpaardjes van Nelen & Schuurmans, deze softwareprogramma’s geven ons een onderscheidend vermogen binnen de waterwereld in binnen- en buitenland. Onze ambitie is om binnen deze wereld de nummer één IT speler te zijn.

Wat breng je mee?

We zoeken jonge ontwikkelaars met een winnaarsmentaliteit. Ben je leergierig, opensource minded en pas je graag de nieuwste IT ontwikkelingen toe in een dynamische operationele wereld dan heb jij exact wat wij zoeken. Wij werken o.a. met : Django/Python, REACT, Hadoop, Postgres, Docker.

Verder verwachten wij dat je analytisch en oplossingsgericht bent en in staat zelfstandig je werk te organiseren. Dit weet je te combineren met het werken in teamverband. Je beschikt over WO werk- en denkniveau.

Waarom bij ons?

Nelen & Schuurmans biedt je een uitdagende en dynamische werkomgeving in het gezellige en mooie centrum van Utrecht waar naast hard werken gezelligheid en sociaal contact heel belangrijk is binnen de cultuur van onze organisatie.

We staan midden in een groeiende, innovatieve markt vol technische uitdagingen. De lijntjes zijn kort, de sfeer is informeel, iedereen kent zijn verantwoordelijkheden en leeft deze na. Nelen & Schuurmans is een jonge organisatie met grote ambities om te excelleren en toonaangevend te zijn binnen de waterbeheermarkt.

Ten slotte bieden wij gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo is er onder andere een goede pensioenregeling, een flexibele verlofregeling en bieden wij een gunstige reiskostenvergoeding. Dit alles om onze werknemers de rust en de vrijheid te bieden om maximaal te excelleren. Omdat jouw aandeel mede het succes van Nelen & Schuurmans bepaalt, is het van belang dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Daarom bieden wij je de ruimte om relevante cursussen, conferenties en seminars te volgen.

Nelen & Schuurmans

Nelen & Schuurmans is een innovatief adviesbureau op het gebied van watervraagstukken. Wij geven advies over onderwerpen zoals waterveiligheid, ecologie, operationeel-, regionaal- en stedelijk waterbeheer. Nelen & Schuurmans heeft opdrachten vervuld voor o.a. Rijkswaterstaat, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Net als in veel andere branches is IT een steeds groter wordende component. Een aantal jaar geleden hebben wij bewust gekozen om ons te focussen op het ontwikkelen van onze eigen software producten. Naast Nederland worden deze producten o.a. gebruikt in: Vietnam, Australië, Bangladesh, Taiwan, België, Zuid-Afrika en Groot-Brittannië.

Solliciteren?

Ben jij toe aan een carrierestap? Stuur je sollicitatie dan naar: vacature@nelen-schuurmans.nl.

Meer informatie over de functie is te vinden op www.nelen-schuurmans.nl of neem contact op met Helga Spierenburg (helga.spierenburg@nelen-schuurmans.nl of bel +31(0) 302330200).

Aquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

Deel dit artikel