Vacature Systeembeheerder

07 maart 2019   3m vacature

Wil jij uitdagend en innoverend werk combineren met een relaxte werkomgeving en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ons ben je verzekerd van uitdagend werk waar voldoende ruimte is voor eigen ideeën. Doordat wij een vrij platte en kleine organisatie zijn, kunnen we slagvaardig zijn en werk je concreet aan resultaten.

Wat verwachten wij dat jij gaat doen?

Kortgezegd zorg jij voor een, efficiënt en gestroomlijnd beheer van onze systemen.

Wij bieden onze software services aan in onze eigen hosting omgeving die we volledig zelf beheren. Jouw werk zal zich in het bijzonder richten op het optimaal laten functioneren van de Windows Machines. Deze machines moeten de juiste resources hebben, de software moet up-to-date en alles moet goed beveiligd zijn. Een groot project waar je mee zal starten is het samenvoegen van twee Active Directories. Hier komt veel bij kijken, zoals het opzetten van policies, het DNS-beheer en het migreren van domain resources. Je raakt zo snel bekend met een groot deel van de infrastructuur, waardoor je ook bijkomende verbeterpunten zal opmerken en zo op veel vlakken een bijdrage zal leveren.

Wat breng je mee?

We zoeken een systeembeheerder met werkervaring in de back-end die gemakkelijk communiceert en gaat voor kwaliteit. Je hebt een brede ervaring met Windows Servers en het opzetten / herstructureren van domain policies. Je bent bekend met MS Fileclustering en DNS-beheer, ervaring met VMWare is een pré. Linux ervaring is niet vereist, maar zeker van toegevoegde waarde binnen onze organisatie.

Je bent enthousiast en werkt graag samen met de andere systeembeheerders, maar ook met software ontwikkelaars en applicatiebeheerders. Het goed documenteren van wat je hebt gedaan is voor jou een tweede natuur. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Waarom bij ons?

Nelen & Schuurmans biedt je een uitdagende en dynamische werkomgeving in het gezellige en mooie centrum van Utrecht waar naast hard werken gezelligheid en sociaal contact heel belangrijk is. Je wordt onderdeel van een klein team van systeembeheerders dat nu bestaat uit twee medewerkers.

We staan midden in een groeiende, innovatieve markt vol technische uitdagingen. De lijnen zijn kort, de sfeer is informeel, iedereen kent zijn verantwoordelijkheden en leeft deze na. Nelen & Schuurmans is een jonge organisatie die grote ambities heeft èn waarmaakt om toonaangevend te zijn in het oplossen van watervraagstukken.

Ten slotte bieden wij een goed salaris en gunstige arbeidsvoorwaarden. Omdat jouw aandeel mede het succes van Nelen & Schuurmans bepaalt, is het van belang dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Daarom bieden wij je de ruimte om relevante cursussen, conferenties en seminars te volgen.

Wie zijn wij?

Nelen & Schuurmans is een innovatief adviesbureau op het gebied van watervraagstukken. Wij geven advies over de thema’s Waterveiligheid en Overlast , Water en Agri, Omgeving en Klimaat, Stedelijk Waterbeheer en Energie en Operationeel waterbeheer. De klantenkring van Nelen & Schuurmans bestaat onder andere uit Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies, gemeenten en andere adviesbureaus. Een aantal jaar geleden hebben wij bewust gekozen om ons te focussen op het ontwikkelen van onze eigen software producten 3Di en Lizard. Deze producten maken een enorme groei door en zijn nu naast Nederland ook in gebruik in onder andere Vietnam, Australië, Bangladesh, Taiwan, België, Zuid-Afrika en Groot-Brittannië. De internationale groei past volledig bij de ambitie om wereldspeler te worden op het gebied van Water & IT.

Deel dit artikel